Nieuwtjes voor de komende periode

Halloweenfeest

Het is alweer een maandje geleden dat de laatste nieuwsbrief is gestuurd. Wat hebben we weer een fantastisch Halloween feest gehad. Echt enorm genieten van de hele dag. In de ochtend eerst de peuters en kleuters. Ze waren allemaal prachtig verkleed en we hebben een mooie dans voorbereid om aan de ouders te kunnen showen! Daarna hebben ze nog allerlei spelletjes kunnen doen.

In de avond was het tijd voor de grotere kinderen. Wat een spektakel zeg!
Het begon heel spannend en eng. De studio was volledig omgetoverd tot een spookschip geheel in het thema van Pirates of the Caribbean. De avond werd gevuld met escape rooms, lasergamen en open podium. Iedereen was zo mooi verkleed! Naarmate het feest groeit, groeien ook de kostuums uit naar professionele griezels.

Kortom, het was een mega feest wat volgend jaar nog langer mag duren!

Loten grote clubactie

Zoals jullie al meerdere keren via onze socials hebben vernomen, moet uiterlijk morgen 19 november het boekje voor de grote clubactie worden ingeleverd. Alle meiden zullen persoonlijk horen of zij iets hebben gewonnen.

We willen iedereen onwijs bedanken voor het verkopen van de lootjes. Iedereen heeft keihard haar best gedaan!!!

5 december en kerstvakantie geen les

  • 5 december zal er geen les zijn in verband met Sinterklaasavond.
  • De kerstvakantie komt er ook alweer sneller aan dan we denken, Van 24 december tot en met 8 januari, zal er geen les gegeven worden. 9 januari starten we dan weer fris en fruitig en gaan we werken aan de eindejaarsvoorstelling!! Deze zal zaterdag 3 juni plaatsvinden dus noteer het vast in de agenda!!

Sint en Pieten!

In week 47 (van 21 t/m 26 november) november mag elk kind ergens in die week weer haar schoen komen zetten! Wat zullen Sint en Piet dit jaar voor ons hebben? Vergeet dus niet om een balletschoentje voorzien van naam achter te laten na de dansles!

Nieuwe DBC kleding

Wow, dit vinden we z├│ leuk om te delen!! We hebben echt te gekke nieuwe kleding in de webshop staan! Waaronder een geweldige kersttrui!! Hieronder een paar voorbeelden van de nieuwe kleding!

Wist je dat de meiden ook een leuk balletpakje of iets anders uit de webshop op hun verlanglijstje van 5 december kan zetten? Sint is al op de hoogte dat hij zijn inkopen dit jaar ook bij ons kan doen!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *