Herfstvakantie en andere nieuwtjes

Nog een paar dagen en we kunnen heerlijk genieten van een welverdiende herfstvakantie!

De lessen zullen tot en met aankomende zaterdag gewoon doorgaan. De vakantie bij DBC zal van zondag 16 tot en met zondag 23 oktober zijn. In deze periode zullen er geen lessen zijn.

Tussenstand grote clubactie

Wow, wat zijn jullie ontzettend goed bezig met het verkopen! Team Blitz staat op de eerste plek met veruit de meest verkochte loodjes! Echt super goed gedaan meiden!!!

Iedereen wil natuurlijk die geweldige prijzen winnen en alles is nog mogelijk! De verkoop loopt namelijk tot en met 21 november dus doe je best en zet hem op met de verkoop!

Kleuterballet

De kleuterballet is erg populair en zit op de zaterdag helemaal vol. Dit is natuurlijk geweldig, maar we vinden het niet leuk om kindjes te moeten teleurstellen. Om deze reden hebben we besloten een extra les te gaan starten op de vrijdagmiddag van 14.45 tot 15.30.

Deze les start na de herfstvakantie vanaf 5 aanmeldingen.

Danst jouw kind nu op de zaterdagochtend in de kleuterles en komt de vrijdagmiddag beter uit? Dan is het mogelijk om te switchen van dag. Als je dit wil, laat dit dan graag zo snel mogelijk weten middels een e-mail naar info@danceballetcenter.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *