Dansfeestje


Kom je partijtje bij ons vieren! Bij een dansfeestje bij DBC bepaal je samen in overleg met ons het thema; bijvoorbeeld musical, disco, prinsessen, unicorns, of een videoclip namaken. Bijna alles is mogelijk! Een dansfeestje kan uitsluitend op zondag worden gegeven.

Hoe ziet zo´n danspartijtje eruit?

Dans partijtje van twee uurtjes en kost €20,- per kind incl. chips, limonade. 

Eerst gaan de kinderen een uur a drie kwartier echt lekker dansen en krijgen ze een dans aangeleerd op het uitgekozen liedje van de jarigejet. Daarna is er even pauze met limonade en chipjes. De kinderen kunnen zich dan verkleden en make-uppen. Dan gaan de kinderen nog een paar keer goed oefenen. Een kwartier voordat het partijtje is afgelopen komen de ouders binnen. En dan laten we de aangeleerde dans zien als een prachtig optreden. Daarna kunnen de kinderen met hun ouders mee naar huis.

Danspartijtjes van 3 uurtjes en kost €30,- per kind incl chips, limonade, cake, slagroom en cake versiering.

De kinderen worden bij de studio gebracht. Dan starten we eerst met het openmaken van de kadootjes. Daarna een korte dansles met een dansspel. Aansluitend een pauze met cake versieren en limonade. Dan gaan we de dans aanleren op het favoriete liedje van de jarigejet. Ook daarna is er weer even een pauze met chips en limo. De kinderen mogen zich dan gaan verkleden en make-uppen. Daarna gaan de kinderen nog een paar keer goed oefenen. Een kwartier voordat het partijtje is afgelopen komen de ouders binnen. En dan laten we de aangeleerde dans zien als een prachtig optreden. De kinderen kunnen daarna weer met hun ouders mee.

Lijkt je dit wel wat voor jouw verjaardagsfeest? Of wil je ons inschakelen voor een ander feest? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

    Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.