Wedstrijden Showteams

Ben jij een enthousiaste danser(es) die keihard wil trainen om op optredens, demo’s en danswedstrijden door heel Nederland te dansen en stralen? Speciaal voor leerlingen met deze instelling en veel danstalent zijn er selectielessen. Deze lessen zijn hetzelfde opgebouwd als de reguliere lessen maar er wordt extra inspanning, een serieus karakter en discipline van de leerling verwacht. Indien een leerling door de docenten geschikt wordt bevonden, wordt de leerling in deze les geplaatst. De leerling dient minimaal twee tot drie lessen per week te volgen waarvan klassiek een verplichte les is.

Showteam “Sparkle” vanaf 18 jaar

Showteam “Blinq” vanaf 16 jaar

Showteam “Fresh” vanaf 13 jaar

Showteam “Glitterz” vanaf 11 jaar

Showteam “Blitz” vanaf 8 jaar

Showteam “Fancy” vanaf 6 jaar

Naast showteam ook nog mee willen doen met een duet of solo. Dan is het mogelijk om een persoonlijke training te volgen. In de training wordt je privé begeleid bij het voorbereiden van je performance.

Als solist of duo zijn andere kwaliteiten van belang als in een formatie. Gelijkheid is belangrijk maar minder bepalend. Er wordt gewerkt aan de individuele technische & uitvoerende kwaliteiten van de danser; dit kan dus heel leerzaam zijn voor leerlingen die zich willen ontwikkelen in een bepaalde dansstijl.

In de training wordt met zowel Duo’s als Solo’s gewerkt aan de performance o.a. kleding, uitstraling, houding & conditie. De focus ligt op het cleanen van de choreografie & er wordt gewerkt aan de puntjes op de i voor wat betreft de technische & uitvoerende onderdelen. Je kan zelf een choreografie maken, maar je kan ook samen met de docent een choreografie voorbereiden (NB. dit kost wel extra tijd/lessen). Ook de muziek kan in overleg met één van onze docenten worden bepaald.

Solo & Duo training kan je volgen in lessenreeksen van 4-6 weken. Per training krijg je 45 tot 60 minuten individuele begeleiding. Indien de zaal beschikbaar is, mag er daarnaast ook geoefend worden maar zonder individuele begeleiding.
De trainingen worden in overleg bepaald en verdeeld over het wedstrijd seizoen.

Een lessenreeks kost 30,- per training incl. gebruik van kostuums.

Heb je interesse in solo of duo-training? Neem dan even contact op met Mariska Imanse.