Halloweenparty!

We zitten alweer even in de maand oktober en dat betekent dat de Halloweenparty er al bijna aankomt!! Elk jaar hebben we een geweldige griezeldag bomvol met leuke activiteiten voor alle DBC leerlingen. Dit jaar zal de dansstudio op 29 oktober worden omgetoverd tot een gaaf spookhuis. Het is elk jaar weer een groot succes en ook dit jaar belooft het weer een geweldige dag te worden! Onderstaand meer informatie over deze dag én de mogelijkheid om aan te melden. Aanmelden voor dit niet-te-missen feest, kan tot 23 oktober dus wees er snel bij!

Halloween party voor de DBC mini’s! (peuters, kleuters en kids groep 3)

Op zaterdag 29 oktober zal dansschool veranderen in een heus spookhuis!

De details voor deze dag:
9.30 uur – 10.15 uur: Alle mini’s krijgen tegelijk een dansles met voorbereiding op een griezel dansje voor de ouders. Het is dus niet de bedoeling dat de ouders blijven spieken, want om 10.15 uur is het optreden van de mini’s voor de ouders!! Zijn jullie al nieuwsgierig??
Na het optreden zijn er tot 11.30 uur in de studio verschillende activiteiten te doen, zoals:
– Heksenhoedjes spel
– Halloween nagellak
– Halloween schmink
– Spinnetje prikje
– Halloween golf game
– Pompoen bowling
En nog veel meer leuks!

Natuurlijk is er genoeg Trick or Treat snoep, want zonder snoep zou het geen Halloween zijn! Tijdens de activiteiten mogen de ouders er gezellig bij blijven. Er zal koffie, thee en lekkers zijn.

Oh ja, alle DBC mini’s mogen (of eigenlijk moeten ;-)) verkleed komen! Wie het mooiste verkleed is, wint een mooie prijs!
Graag de kids opgeven via het aanmeldformulier onder aan deze pagina. We vragen een kleine bijdrage van €5,-, dit doen we lekker makkelijk via een Tikkie.

Halloween party! (vanaf groep 4)

Op diezelfde zaterdag 29 oktober is het van 19.00 uur tot 21.30 uur griezelen geblazen in de studio. Wie durft er te komen? Het griezel thema is ‘Pirates of the Caribbean’

Voor alle piraten, heksen, vampiers en zombies van DBC met de leeftijd 7 t/m 13 jaar. Het wordt een super toffe, maar vooral gezellige avond met allemaal griezel games en activiteiten.

Wat gaan we zoal doen?
– Open podium
– Spinnenweb parcours
– Escape room
– Halloween Hoorspel
– Halloween spelletjes als; Pompoen bowling, Mystery box, Halloween golf game etc.
– Schmink
– Nagellak
– Tattoos

En nog veel meer leuks! En ook hier is er natuurlijk genoeg Trick or Treat snoep. Als er allergieën zijn, kun je dit aangeven in het opmerkingenveld op het aanmeldformulier onder aan deze pagina.

Een goed kostuum mag natuurlijk niet ontbreken! Voor degene met het beste kostuum hebben we een leuke prijs.

Graag de kids opgeven via het aanmeldformulier onder aan deze pagina. We vragen een kleine bijdrage van €10,- dit doen we lekker makkelijk via een Tikkie.

Showteam training op 29 oktober

De training van de showteams die naar de wedstrijden gaan, gaan wel door, maar volgens aangepast rooster:

12.00 uur – 13.00 uur Showteam Fancy
13.00 uur – 14.00 uur Showteam Blitz
14.00 uur – 15.00 uur Showteam Glitterz

Aanmelden voor de Halloweenparty

Vul onderstaand formulier in om je kind aan te melden voor de halloweenparty. Aanmelden kan tot 23 oktober.

    Laat een reactie achter

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *