Yes! Een heerlijke start van het nieuwe seizoen!

De eerste week dansen zit er al weer op! En wat hebben we genoten met z’n allen! Het is zo fijn om iedereen weer lekker te zien en ook heerlijk om de enthousiasme van iedereen weer te mogen ervaren. Ook zijn er weer veel nieuwe gezichten in de lessen. Nieuwe danseressen die met net zoveel enthousiasme zijn gestart. Echt super leuk!

Te kleine schoenen en kleding

Tijdens de eerste lessen, kwamen vooral veel kinderen erachter dat ze toch wel hard zijn gegroeid afgelopen periode en de balletschoenen, tap schoenen en streetdance schoenen toch te klein zijn geworden. En ook waren bij veel kids de balletpakjes en panty’s aan de krappe kant. Laten wij voor een deel hiervan nou een oplossing hebben!

Wij hebben onze webshop namelijk vernieuwd en aangevuld. De webshop bestaat uit 2 delen. Via de knop op de pagina van de webshop ga je naar onze samenwerking met POP. Op onze webshop kun je terecht voor bedrukte dansleggings, streetdance outfit of showteam kleding. Ook onze gehele DBC collectie is daar te vinden. Van coole baseball jacks, gekleurde hoodies tot heerlijk warme onesies.

Wanneer je op de pagina van de webshop naar beneden scrollt, vind je vanaf nu andere artikelen die we hebben toegevoegd aan de webshop en die je middels een bestelformulier kunt bestellen.

Klik hier om naar de webshop te gaan.

Voor nieuwe balletschoenen, streetdance schoenen en tapschoenen verwijzen wij naar de Danswinkel Haarlem. Deze zit in de Kerkstraat 26. Als je zegt dat je bij DBC danst krijg je een leuke korting.

Openingstijden Danswinkel Haarlem:
woensdag 12.00 – 17.00
donderdag 12.00 – 17.00
vrijdag 12.00 – 17.00
zaterdag 11.00 – 17.00
Zondag, Maandag, Dinsdag GESLOTEN 

Weet je even niet wat je nodig hebt voor welke les. Loop dan even naar de lesgevende docent of mail naar info@danceballetcenter.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *