Laatste nieuwtjes voor de zomervakantie

Bijna zomervakantie!

We zijn aangekomen in de laatste weken voor de zomervakantie. En wat hebben we weer een ontzettend leuk dansseizoen achter de rug!! Met een tof Halloween feest, een gezellige sleepover in de studio, fantastische voorstellingen, succesvolle wedstrijden en super leuke optredens. En dan komt danskamp er nog aan! Degene die zich daarvoor hebben opgegeven, zullen deze week de tweede informatie mail ontvangen.

Nieuw lesrooster 2023-2024 bekend!

En nu we dan het einde van het jaar naderen, is het ook al tijd om stil te staan bij het nieuwe jaar!

Het nieuwe lesrooster is namelijk bekend. Deze is te vinden op de website, of klik op deze link. Wijzigt er niets in je lessen, dan hoef je niets te doen. Wil je lessen wijzigen, uitschrijven, een proefles aanvragen of advies/overleg, graag dan een e-mail naar  info@danceballetcenter.nl

Proeflessen zijn mogelijk in september.

De eerste lesweek zal zijn vanaf 11 september 2023 tevens start dan ook de dansopvang en het seizoen loopt door t/m juli 2024.

Nieuwe lessen

Het is een overvol nieuw tof lesrooster. Met ook nieuwe lessen. Eén daarvan is Acrodance.

Acrodance is een stijl die de technieken van klassieke dans combineert met acrobatische bewegingen. Deze vorm van dans is zeer atletisch en legt de aandacht op flexibiliteit, kracht maar ook op samenwerking.

Deze lessen bieden we aan vanaf groep 4. Check snel het rooster voor dag en tijd!

Optreden afgelopen zondag!

Afgelopen zondag hebben een aantal dansgroepen een super leuk optreden gegeven op het Wilhelminaplein in Heemstede. Het was goed bezocht en het publiek was enthousiast! Goed gedanst meiden!!

Hieronder een paar leuke foto’s en video’s

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *