Informatiebrief #2 voorstelling 13 juli

Het voorbereiden voor de voorstelling is in volle gang. De meiden zijn allemaal keihard en vooral enthousiast aan het oefenen. En wat gaat dat al de goede kant op!

Via deze informatiebrief, brengen we jullie op de hoogte van de belangrijke data die gaan komen. Ook vragen we nog om hulp. Lees deze brief dus even goed door!

Belangrijke data

Pak de agenda er maar even bij, want hier volgen een aantal belangrijke data. Nog niet alle informatie is compleet, maar deze zullen z.s.m. bekend worden gemaakt.

Meivakantie vanaf 27 april tot en met 5 mei
In de tweede week van de meivakantie zullen er repetities gepland worden voor bijvoorbeeld groepen die niet samen les hebben, maar wel samen op het podium dansen.

Natuurlijk weten wij dat het lastig is om complete groepen te krijgen vanwege de vakantie, maar als je er toch kan zijn, is dat wel heel erg leuk en fijn. Het rooster hiervan volgt nog.

Hemelvaartsdag/weekend:
Gewoon les (wellicht in overleg andere tijden)

Pinksteren/ weekend:
Gewoon les (wellicht in overleg andere tijden)

Zondag 9 juni:
Grote doorloop, deze zal plaatsvinden in de sportzaal van zwembad Groenendaal. Peuters en kleuters hoeven hierbij niet aanwezig te zijn.
Leerlingen van voorstelling 1: 09.30 – 11.30 uur
Leerlingen van voorstelling 2: 12.00 – 14.00 uur

Maandag 10 juni:
Start Kaartverkoop!!

Vrijdag 12 juli
Generale repetitie in de Stadsschouwburg (tijden volgen z.s.m.). Hoe leuk is het om de hele show nog een keer goed te oefenen in de Stadsschouwburg zelf? Elk jaar weer een feestje!

Zaterdag 13 juli VOORSTELLING!!

En dan is daar het moment waar we met z’n allen zo hard naartoe hebben gewerkt! De dag van de voorstelling! We gaan er weer een geweldige show van maken en hebben er enorm veel zin in deze show aan jullie te mogen laten zien! In de eerdere informatiebrief staat wie in welke voorstelling danst. Onderstaande tijden zijn de definitieve tijden.

Voorstelling 1: 13.00 uur tot 15.00 uur

Voorstelling 2: 19.30 uur tot 21.30 uur

Eigen bijdrage

Aan alle leerlingen wordt een eigen bijdrage gevraagd. Zo kunnen weer de mooiste kostuums worden gemaakt! Na de meivakantie zal je daar een Tikkie voor ontvangen. De eigen bijdrage is als volgt:
1x les = €8,50
2x les = €13,50
3x les of meer = €25,-

Hulpmoeders gezocht

Zonder hulpmoeders backstage gaan de voorstellingen natuurlijk niet lukken. Dus zoeken wij zoals elk jaar weer hulpmoeders. Wie zouden er backstage willen helpen? Aanmelden kan bij Mariska graag via WhatsApp 06-10841344

Volgende informatiebrief

In de volgende informatie brief zal worden vermeld wat de leerlingen allemaal nodig hebben tijdens de voorstelling. Uiteraard krijgen de leerlingen prachtige kostuums aan, maar daar willen wij graag het juiste ondergoed onder hebben en ook het juiste schoeisel en haardracht. Deze informatie volgt dus nog.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *