Het is weer bijna kerstvakantie!!

Wanneer is er geen les

  • Aankomende donderdag 22 december is er de hele dag geen les i.v.m. kerstvieringen op school. Vrijdag 23 december is er wel les.
  • Vanaf aankomende zaterdag 24 december start de kerstvakantie en is er geen les tot en met 8 januari. De showteams trainen wél door in de vakantie. Deze meiden hebben hierover al bericht gehad.

Optreden in verzorgingstehuis Meerhoeve

Afgelopen zaterdag zijn we met showteam Fancy naar de Meerhoeve gegaan. We hebben daar een onwijs mooie show neergezet voor de ouderen die daar verblijven. Wat was het onwijs gaaf en ook ontroerend om de reactie van deze lieve ouderen te zien. Ze klapte mee, danste mee en waren enorm blij met het optreden. De meiden vonden het aan het begin wat spannend, maar al snel vonden ze het geweldig leuk om te doen.

Tevens hebben we daar de DBC kerstkaarten afgegeven die alle kinderen in de afgelopen periode hebben gekleurd en geschreven.

Heel fijn om juist in deze tijd wat te kunnen betekenen voor een ander. Dat is toch waar de kerstgedachte om draait. Het was dus zeker voor herhaling vatbaar.

Grote clubactie

We hebben alle uitslagen en standen van de Grote Clubactie ontvangen. Dit jaar hebben we een mooi bedrag binnen weten te halen door het verkopen van loten. In totaal hebben de meiden 644 loten verkocht en hebben daarmee een bedrag van €1783,25 opgehaald! Echt geweldig!!!

Lotte van den Heuvel heeft de meeste loten verkocht! Zij verkocht in totaal 64 loten! Wow, wat onwijs leuk. Bedankt Lotte! Je mag iets leuks uitzoeken in de shop!

Showteam Blitz heeft de meeste loten verkocht. Zij verkochten met elkaar 273 loten! Goed gedaan meiden!!! Met het showteam gaan we een leuk uitje doen. De meiden worden hier t.z.t. van op de hoogte gebracht.

Fijne feestdagen en een goed 2023!!

We wensen jullie allemaal hele fijne feestdagen en een sportief, gezond en gelukkig Nieuwjaar. Dat we in 2023 maar veel gaan oefenen voor de eindvoorstelling! Geniet van jullie vakantie maak er een hele leuke tijd van!

Tot volgend jaar!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *