Het is bijna zomervakantie! De laatste informatie van dit seizoen

Er is weer een nieuwe nieuwsbrief met daarin informatie over:
– DBC on Holiday danskamp
– Prachtige film van de voorstelling
– Showteams zijn ingedeeld
– Uitschrijven voor volgend seizoen?
– Zomervakantie

We zijn alweer toegekomen aan de laatste weken voor de zomervakantie. In deze nieuwsbrief ontvang je nog de laatste informatie voor dit seizoen.

DBC on Holiday danskamp

Zoals je in de vorige nieuwsbrief hebt kunnen lezen, zal op 15, 16, 17 en 18 juli het DBC kamp plaatsvinden! Wat een onwijs enthousiaste reacties hebben we gekregen! De kids die daarvoor zijn opgegeven, hebben de eerste kamp informatie al ontvangen.

De tenten voor de groepen 5,6,7,8 waren binnen een paar dagen al volgeboekt! Voor de groep 3 en 4, die 1 overnachting zullen doen op zaterdag 16 juli, zijn er nog 4 plekjes over! Opgeven kan nog via onderstaand aanmeldformulier.

De kosten voor het kamp is €85,- incl. drinken, ontbijt, lunch, avondeten, fruit en lekkernijen én een nieuw DBC kamp t-shirt. Vol=vol

  Prachtige film van de voorstelling

  We zijn nog steeds heerlijk aan het nagenieten van de geweldige voorstelling. Wat hebben we daar van genoten! Je kan er thuis ook nog van genieten. Er is een professionele film gemaakt van de voorstelling zo blijft het een prachtige herinnering! Via deze link, kun je de film bestellen. Let op: voor het bestellen is een wachtwoord nodig. Dit wachtwoord is 411dbch

  Wees er snel bij, want je kan de film bestellen tot 10 juli.

  Showteams

  Afgelopen zaterdag hebben de audities plaatsgevonden voor de showteams die volgend seizoen weer zullen gaan strijden op de danswedstrijden!

  Showteam Fancy, Blitz, Glitterz, Fresh en Blinq/Sparkle zijn weer gevuld met prachtige danseressen.

  We hebben er super veel zin in om met deze getalenteerde meiden aan de slag te gaan volgend seizoen!!

  Uitschrijven voor volgend seizoen?

  We zouden het natuurlijk super jammer vinden als je wil uitschrijven voor volgend seizoen. Mocht je dit toch willen, schrijf je dan voor 10 juli uit. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar dbchaarlem@gmail.com

  Zomervakantie

  Het jaar is voorbij gevlogen en wat was het fijn dat we de laatste maanden weer zonder Coronamaatregelen mochten dansen! We hebben genoten van alle lessen, de wedstrijden van de showteams en natuurlijk de voorstelling in de Stadsschouwburg! We kijken alweer uit naar een prachtig nieuw seizoen waar we weer mooie dansen zullen gaan neerzetten met alle meiden.

  De laatste lessen van dit seizoen zullen zijn op donderdag 14 juli.

  Zomervakantie van de balletschool start 15 juli en als we dan allemaal weer goed zijn uitgerust, starten we 5 september weer!

  Via deze weg willen we jullie alvast enorm bedanken voor het geweldige seizoen! Komende nieuwsbrieven zullen gaan over het nieuwe seizoen.

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *