DBC on Holiday danskamp en audities voor het showteam

Er is weer een nieuwe nieuwsbrief met daarin informatie over:
– DBC on Holiday danskamp: Het kamp dat je niet wil missen!!!
– Audities voor het showteam

DBC on Holiday danskamp!!

Over 6 weken is het al zo ver! Hét danskamp dat je echt niet wilt missen! DBC on Holiday! Daar wil je je natuurlijk voor aanmelden en dat kan! Vanaf maandag 6 juni t/m 30 juni is de mogelijkheid om je aan te melden voor dit geweldige danskamp. Wees er snel bij want vol = vol (beperkt aantal tenten zijn al gehuurd).

Veel plezier op kamp - By Birthe

Leerlingen vanaf groep 5
Voor de leerlingen vanaf groep 5 en ouder is het 3 nachten (15,16,17 juli) logeren op camping Vogelenzang. We gaan er weer een feest van maken met leuke uitjes zoals Linnaeushof, spelletjes, lasergamen, avond speurtocht op de camping, zwemmen, bonte avond, bbq en natuurlijk heel veel dansen! De grotere meiden gaan in plaats van naar de Linnaeushof, een escape room doen in Haarlem.

De kosten voor het kamp zal €250,- incl. drinken, ontbijt, lunch, avondeten, fruit en lekkernijen en een nieuw DBC kamp t-shirt zijn.

Leerlingen van groep 3 en 4
Voor de leerlingen van groep 3 en 4 is er één nachtje (16 juli) logeren op camping Vogelenzang. Zij worden gebracht door hun ouders naar de camping. Dan staat de tent al klaar. Ook deze meiden gaan een gezellig uitje doen: Linnaeushof, dansen, zwemmen, de bonte avond, spannende avond speurtocht en lekker laat naar bed.

De kosten voor het kamp zal €85,- incl drinken, ontbijt, lunch, avondeten, fruit en lekkernijen en een nieuw DBC kamp t-shirt zijn.

Eén groot feest! Dus snel opgeven voordat de tenten vol zijn. Opgeven kan via onderstaand formulier.

  Audities voor de showteams 25 juni

  Zaterdag 25 juni zullen er weer nieuwe audities gehouden worden voor de showteams. Iedereen die graag showteam wil dansen of al showteam danst, mag weer auditie doen! 

  Je doet alleen auditie als je écht showteam wil dansen. Dus volgens de reglementen als verplicht ballet en modern, aangezien onze showteams modern/jazz categorie dansen, hoort dat bij het pakket. Alle andere lessen als tap, showdance of streetdance is voor erbij, daarnaast natuurlijk super goed voor de training.

  Showteam dansen is heel erg leuk en gaaf. Je maakt erg toffe dingen mee, maar het is ook pittig en er wordt veel van de showteams gevraagd. De lat ligt hoog in de Nederlandse danswereld dus bij DBC ook. Veel training en twee keer in de maand een wedstrijd op zondag. Voor Showteam Fancy wordt het vanaf 1 januari 2023 1 keer in de maand een wedstrijd, gezien zij nog wat te klein zijn voor 2 keer in de maand.

  Indeling audities 25 juni:

  11.00 – 12.00 Showteam Fancy gr 3,4,5

  12.00 – 13.00 Showteam Blitz gr 6,7,8

  13.00 – 14.00 Showteam Glitterz vo 1,2

  14.00 – 15.00 showteam Fresh vo 3,4

  Wil je auditie doen voor een van de Showteams? Geef je dan snel op via onderstaand formulier.

   Laat een reactie achter

   Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *