DBC Pyjama party!!

Dit bericht wil je echt niet missen!!!! Op zaterdag 25 februari houden we namelijk een Pyjama party in de studio!! Hoe vet om met al je dansvriendinnen een nachtje in de studio te slapen?!

Deze party is voor alle leerlingen van DBC vanaf 7 jaar.

25 februari komt iedereen na het avondeten naar de studio in haar tofste pyjama en vergeet daarbij natuurlijk niet je slaapspullen mee te nemem. Denk aan luchtbed, kussen, slaapzak, tandenborstel, washandje om je op te frissen en makkelijke kleding of onesie (DBC onesie natuurlijk het leukst) voor de volgende dag.

DBC Onesie

Het is natuurlijk super leuk als iedereen een mooie DBC onesie draagt tijdens deze vette party!! Heb je deze nog niet in je bezit, maar wil je hem graag voor het feestje? Via deze link kun je de onesie bestellen. Let op: plaats je bestelling voor 18 februari, zodat de onesie op tijd klaar is.

Alle info op een rij

Eten en drinken wordt geheel verzorgt, maar tuurlijk mag er een zakje snoep mee šŸ˜‰

‘ S avonds gaan we een speurtocht doen in het donker, leuke film kijken via de beamer en maken we er een gezellig slaapfeest van! We gaan ook nog een karaoke houden en Just Dance spelen!! Het belooft dus een geweldige avond te worden die de kinderen niet snel zullen vergeten!!!

‘S ochtends ontbijten we uitgebreid met elkaar en gaan we een leuke dans voorbereiden die we gaan laten zien als de kinderen weer worden opgehaald.

En… ook eten we taart, want Mariska is jarig op 26 februari!! Dat kunnen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan!!

Tijden: 

Start 25 februari 18.30 uur 

Eind 26 februari 12.00 uur

Kosten: ā‚¬27,50

Opgeven kan via info@danceballetcenter.nl

Let op! Er zijn beperkte plekjes dus… VOL=VOL

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *