Nieuwtjes van de week!

Tussenstand van de Grote Clubactie

Het gaat super goed met de Grote Clubactie! We zijn al over de helft van het bedrag dat we nodig denken te hebben voor de DBC bus en onze nieuwe materialen. Dat is toch fantastisch!!

Onze complimenten voor de topverkopers! Hartstikke bedankt, we zijn trots op jullie!
Aanstaande vrijdag maken we bekend wie de DBC rugtas, DBC croptop naar keuze en de DBC toilettas hebben gewonnen. En dan zit de maand september erop!

Voor de maand oktober zullen we weer leuke nieuwe prijzen bedenken. Dus zet ‘m op allemaal! Op naar de nieuwe materialen en het busje!

Wil jij ons nou ook graag steunen? Dat vinden wij natuurlijk geweldig en dat kan via deze link: lootjes kopen

Onze dank is groot!

Fotoshoot 3 oktober!

Zondag 3 oktober is er in de studio een dansfotograaf aanwezig. Fotografe Stephanie zal, voor de leerlingen die dat willen, prachtige foto’s maken. Zij maakt dansende foto’s, full body en mooie close ups op een hele natuurlijke manier. Foto’s maken kan in alle stijlen van dans.

Ben je geïnteresseerd en wil je een fotoshoot booken? Mail dan naar dbchaarlem@gmail.com Mariska zal dan een indeling maken van wie, wanneer en hoe laat mag komen. De showteams worden ook gefotografeerd dus daar wordt alvast rekening mee gehouden.

Stephanie zal ongeveer 30 tot 45 minuten bezig zijn per persoon. Na de shoot mag je al je foto’s zien en kan je er zelf één of meer uitzoeken. Een foto kost €7,50

Halloween party!

Ook dit jaar zal dit feest niet ontbreken! Zaterdag 30 oktober zal de studio weer omgetoverd worden tot een spookhuis.

Voor de leerlingen van 2,5 tot groep 4 zijn er in de ochtend leuke activiteiten te doen. Voor de leerlingen vanaf groep 5 is er ’s avonds een groot spookfeest van 19.00 uur tot 21.30 uur.

De tijden en verdere details volgen snel. Meld je nu dus aan via onze pagina en blijf op de hoogte van nieuwe blogs!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *