Griezelen in ons spookhuis

Halloween zaterdag 30 oktober

Zaterdag 30 oktober staat bij DBC geheel in het teken van Halloween! De dansschool zal worden omgetoverd tot een heus spookhuis! 

De hele dag zullen er leuke activiteiten zijn en we sluiten de dag af met een spetterend feest! Durf jij het aan om te komen griezelen? 

We beginnen in de ochtend bij de allerkleinsten tot de kinderen van groep 4 met leuke activiteiten. Ze mogen verkleed naar de dansles komen, want dat hoort natuurlijk wel bij Halloween! 

Om 19.00 uur begint het spook feest voor de kinderen vanaf groep 5. Ook hier mogen de kinderen natuurlijk verkleed naar toe komen! Het feest zal tot 21.30 uur duren. 

Wij hopen jullie natuurlijk allemaal te zien op deze leuke Halloween dag.

Grote Clubactie 

We hebben jullie er al vaker over geïnformeerd, maar de Grote Clubactie is nog steeds volop aan de gang! Tot 23 november kunnen er nog lootjes verkocht worden! En we zijn al bijna bij ons streefbedrag! Help jij ons het bedrag te halen? Er zijn natuurlijk weer leuke prijzen te behalen voor de top verkopers van oktober. 

De prijzen zijn:

  • Balletpakje naar keuze
  • DBC rugtas
  • DBC toilettas

Showteams kunnen ook in de prijzen vallen! 
Voor hen hebben we een aparte wedstrijd bedacht. Welk team verkoopt met z’n allen de meeste lootjes? Het winne de showteam gaat gezellig bowlen met juf Mariska! 

Lekkere warme onesies! 

Het wordt weer kouder buiten. Wist je al dat DBC hele leuke en vooral lekkere warme onesies verkoopt? Fijn om over je balletpak te dragen of gewoon lekker tijdens de luie dagen op de bank.

De onesies zijn te bestellen vanaf maat 110 via de webshop of via het formulier in de studio.

Vakantie!

Van 17 tot en met 24 oktober is het vakantie en zullen er geen lessen zijn. We wensen iedereen een heel fijne vakantie! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *