Opname voorstellingen en aanmelden DBC kamp

Wat een geweldige voorstellingen!

We genieten nog heerlijk na van de geweldige voorstellingen van afgelopen zaterdag. Wat hebben de meiden hard gewerkt om dit neer te kunnen zetten en wat zijn we trots op ze! 

Wil je gewoon nog een keer genieten? En nog eens, en nog eens? Dat kan!! 

Zoals al verteld tijdens de voorstelling, zijn er prachtige films gemaakt. Deze zijn nu te bestellen via een pre-order. Het wachtwoord om te kunnen bestellen is: 495dbch23

Klik op onderstaande link om te bestellen:

Voorstelling 1

Voorstelling 2

Yes, we gaan weer op kamp!!

Aanmelden voor DBC on Holiday danskamp kan vanaf vandaag t/m 30 juni.

Wees er snel bij want vol = vol

DBC on Holiday is voor leerlingen vanaf groep 3 en ouder, daarnaast moet iedereen zwemdiploma A en B hebben. We gaan twee nachten logeren bij kamplocatie Surfana (camping de Lakens, Bloemendaal aan zee).

We gaan er uiteraard weer een groot feest van maken met leuke activiteiten, zoals; surf workshop, spelletjesavond, speurtocht, zwemmen en spelen op het strand, bonte avond, knutselmiddag en natuurlijk ook nog veel dansen!

Wanneer: 14, 15, 16 juli
Kosten: €250,- incl. drinken, ontbijt, lunch, avondeten, fruit, lekkernijen, surfworkshop en weer een super leuk nieuw DBC kamp t-shirt!!

Is surfen gevaarlijk?
Nee. Alhoewel surfen nog wel eens als extreme sport gezien wordt, is surfen in de praktijk niet gevaarlijker dan een potje voetbal. Daarnaast wordt er altijd tijdens surflessen aandacht besteed aan de veiligheid in het water en op je surfboard.

BELANGRIJK om te weten

Iedereen die meegaat op kamp dient een zwemdiploma A en B te hebben. Dit is voor hun eigen veiligheid en plezier in het water. Er is begeleiding vanuit Surfana crew met verstand van zaken. Ook zijn wij met genoeg begeleiding om alles in goede banen te leiden.

Aanmelden voor DBC on Holiday!

Zeg nou zelf, dit feestje wil jij toch niet missen?! Wij hopen dat we weer met veel DBC kids op kamp kunnen als afsluiter van weer een super fijn dansseizoen.

Opgeven kan via onderstaand aanmeldformulier:

    Laat een reactie achter

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *