Decembermaand: alle info op een rijtje

De Sint is net het land uit en de kerstvakantie staat alweer bijna voor de deur. Tijd dus om jullie even op de hoogte te brengen met wat belangrijke informatie in deze maanden.

Kerstvakantie

De lessen gaan dit jaar door tot en met woensdag 20 december. Vanaf maandag 8 januari starten we ons dansjaar 2024 weer! In deze periode is er ook geen dansopvang. Vanaf de 8e is er dan weer dansopvang.

Oliebollenfeest!

En dan zitten we alweer in de laatste maand van 2023! Wat is het jaar weer voorbij gevlogen en natuurlijk sluiten wij ook dit jaar weer spetterend af met een Oliebollenfeest op 31 december vanaf 15.00 uur! Vorig jaar was het een groot succes en dat hopen we voor dit jaar natuurlijk weer! De opbrengst zal namelijk volledig ten goede komen voor de eindvoorstelling!!

Zondag 31 december zal het oliebollenfeest plaatsvinden. Mariska en Maaike zullen weer heerlijke oliebollen bakken die jullie van tevoren kunnen bestellen via onderstaand bestelformulier. Oliebollen (met of zonder krenten) zijn €1,- per stuk en een portie churros (5 stuks in een portie) zijn €3,50 per portie. Je kunt je bestelling tot en met 29 december doorgeven.

Vanaf 15.00 uur zijn jullie van harte welkom voor een heerlijke borrel, zodat we het jaar nog even gezellig met elkaar kunnen afsluiten. De bestelling zal klaar staan en kun je dan meenemen.

  Cadeautjes onder de boom!

  Ben je nog op zoek naar het perfecte cadeau voor onder de boom? Ook dan kun je bij DBC terecht! Via onze webshop kun je o.a. de nieuwe balletpakjes met lange mouw bestellen. Ideaal voor de frisse balletdagen!

  Maar ook leuke Goodies als roze spitzen/balletschoentasjes, stoere fannypacks, laptop cases en zelfs ook leuke regenjassen kun je via onze webshop bestellen. Vergeet ook de populaire DBC onesie en de mega toffe DBC kersttrui niet. Zoveel leuks is allemaal te bestellen via deze link.

  Wees er wel op tijd bij, aangezien er levertijd is.

  Save the date! Eindvoorstelling 2024

  Een dik agenda puntje voor 2024 is onze eindvoorstelling!! Deze zal plaatsvinden op zaterdag 13 juli. Op 12 juli zal de generale repetitie plaatsvinden. Doordat we dit seizoen zijn gepland voor de voorstelling door de Stadsschouwburg, zal er dit jaar helaas geen danskamp zijn.

  Team DBC wenst jullie alvast hele fijne feestdagen en een gezond, liefdevol en fantastisch dansjaar!

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *